#160220 - Det här är till dig.

Det här är till dig.

Till dig som inte längre vill leva. Till dig som har slutat att se ljuset. Till dig som lever i ett ständigt mörker med innebörd av att det ständigt pågår ett krig inom dig. Ett krig som du tror att du inte kan vinna för något i världen. Ett krig som känns hopplöst. Som känns som livets slut. Som att det inte finns någon utväg.

Jag vet hur det är. För jag har varit där. Jag vet hur ont det gör att skrika när ingen hör, att gråta när ingen ser och att inombords drunkna medan alla går obemärkta förbi. Jag vet hur det är och jag vill att du som läser det här skall veta att du inte är ensam. Det finns alltid någon som går bredvid dig, som bryr sig om dig och som finns där för dig. Det är bara svårt att se när man befinner sig på den allra mörkaste avgrund och inte ser något slut på eländet.

Jag vet hur det känns när man känner sig som den mest ensamma i världen. Att vara omgiven av fantastiska individer, men ändå känna sig ensam. Ensam i sig själv och den man är. Vilsen, uppgiven och rädd. Rädd för vad som komma skall, rädd för att det aldrig ska bli bättre. Rädd för det liv som man lever.

Det som du går igenom just nu är ingenting permanent. Det kommer inte alltid att vara såhär. Jag kan inte tala om för dig hur lång tid det kommer ta att må bättre, för det kanske inte går på en dag, en vecka eller ens ett år. Det enda jag kan lova dig som läser det här just nu är att det kommer bli bättre. Och jag finns här och arbetar för att förbättra tillvaron för varenda en av er. Och kan jag genom mitt företag hjälpa en enda individ så kommer jag att göra det här dygnet runt. Alltid.

Jag går bredvid varenda dig. Jag finns här för att stötta, motivera och för att vara en vän i fram- och motgångar. Du är inte ensam allra käraste vän. Livet må vara mörkt nu. Men det kommer inte alltid vara såhär. Det kommer bli bra. Det finns en värld bortom mörkret, en värld fylld av ljust - jag säger inte att det är lätt att ta sig dit. Det jag säger är att det går.

Behöver du någon att skriva av dig till? En vän - någon som lyssnar. Så finns jag här hela tiden för er. Maila: stod@bryttystnaden.se

Tillsammans är logiskt och tillsammans bryter vi tystnaden.

Gillar

Kommentarer