#160514 - En fjärils vingslag.


Hej på er.

Allt väl med er?

Här skiner solen, och jag mår faktiskt väldigt bra. Vädret får glädjen att sprida sig likt som pollen i sommarvärmen. Dagen har spenderats på så vis att jag mestadels har lagt en budget inför hösten, samt kollat möbler inför min allra första lägenhet som jag antagligen skall flytta in i till höstterminen, vilket känns otroligt bra.

På senaste tiden har tröttheten visat sig lite extra med tanke på all kraft som pendlingen tar och därför skall det bli enormt skönt att slippa över fyra timmar i kollektivtrafiken framöver och istället ha min trygga punkt, där jag som individ och företagare utgår ifrån. Utöver tröttheten så rullar livet på, jag är snart färdig med år två, bortsett från några kurser som jag skall läsa på distans på grund av den djupa depressionen som jag var sjuk i under hösten och början på året. Vilket ändå känns helt okej. Känns skönt att snart gå på sommarlov, få lite ledigt och få tid för mig själv, mina intressen och för att förbereda mig inför sista året i gymnasiet. - Sommaren kommer att bjuda på några få road trips, en hel del plugg, Live Green-festivalen samt jobb på psykiatrin.

Så där har ni min sommar. Och om jag ser fram mot den och allt som den kommer innebära. Men först har vi en månads skola kvar, vilket innebär några projekt, lite uppgifter och en resa till Pajala. Innan jag slutligen är färdig med ett intensivt men fantastiskt skolår.

[Såhär har den senaste tiden sett ut av mitt liv. Det vill säga, tågresor genom gula fält, promenader vid sjöar och hav, glass med fina vänner samt en himla massa fina bilder och fina kvällar med goda ting.]

Men nu ska jag kila iväg, om en stund börjar finalen av Eurovision Song Contest och om jag ser fram mot att garva, gråta och förundras över alla bidrag som väntar.

Ta hand om er själva och varandra så hörs vi snart.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer