#160525 - Allting har ett slut.

De senaste dagarna har solen visat sig från sin bästa sida. Bilden till höger är ifrån i måndags då jag lånade Andreas longboard en bit och fick mersmak för att åka så att jag beställde min egen. Var en trevlig kväll och jag är enormt glad över att ha Andrea i mitt liv. Igår var det sedan dag för entreprenörsprogrammet, men i väntan så hann jag klippa mig, köpa jeans samt kolla utbudet av longboards i Karlskrona, vilket inte var det största om man säger så.

Iallafall så var det sista träffen på entreprenörsprogrammet och det har varit så himla lärorikt och fantastiskt på alla sätt och vis. Människorna i gruppen, ledarna för programmet och alla föreläsare som lärt oss så himla mycket. Det finns inget ont att säga. Jag är så otroligt glad och tacksam över den gågna tiden och jag ångrar ingenting. - Så går ni i tankarna på att starta eget och befinner er i Blekinge? Ansök till Idéinstitutets entreprenörsprogram. För det har varit grymt på alla sätt och vis.

- Efter träffen så var vi ett gäng som traskade bort till biobaren där jag unnade mig ett glas vitt innan det var dags att ta bussen hem.

  • Vardag
  • Nära Karlskrona

Gillar

Kommentarer