#160702 - Att ta dagen som den kommer.

​Regnet slår mot rutan och fönstret står på glänt. Många irriterar sig över det dåliga vädret, men för mig känns det mer bekvämt. Det blir mindre kravfyllt. Inga måsten hit och dit på sina lediga dagar. För när solen skiner förväntas man ta vara på dagarna på ett annat sätt. Men mina få lediga dagar den här sommaren vill jag ta som dem kommer. Vissa dagar fylls med företagsarbete, vissa dagar lämnar jag inte sängen och vissa dagar så är jag både här och där, umgås med människor och är social. Jag tar det som det kommer helt enkelt. Vilket är helt tillåtet i mitt tycke. 

Jag var ledig igår, och är även ledig idag och än så länge i morgon. Gårdagen spenderade jag genom sovmorgon som därefter övergick till firande av kära E som nyss blivit 18. En mycket trevlig kväll med fina människor, god mat, samt dryck. Vi spelade kubb, dansade och pratade om allt mellan himmel och jord. Kvällen blev inte så lång jag var hemma runt 00-tiden, vilket var lagom för min del då jag varit extremt trött på det senaste. Idag däremot steg jag upp vid 10-tiden och följde med mor min för att månadshandla, därefter har jag bara tvättat lite och städat i mitt rum. Snart ska vi laga tacos och därefter ska jag börja kolla på en ny serie och njuta av en ledig kväll, genom att vara okontaktbar, osocial och spendera kvällen och morgondagen kravlöst.

Annars är mitt schema fullspäckat, kommande vecka så jobbar jag i princip varje dag, - samt att jag ska spela in podcast i Växjö på tisdag. Roligt, roligt. Men en dag i taget. 

Hoppas allt är fint med er. 
Ta hand om er själv och varandra, så hörs vi snart igen. 

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Isabellee
Isabellee,
Herregud vad fint du skriver!!
nouw.com/isabellee
svenssonjosefin
svenssonjosefin,
Åh, men tusen tusen tack!
nouw.com/svenssonjosefin