#160821 - Flyttat!

Igår var dagen då jag tog mitt pick och pack, precis varenda liten sak och flyttade till min alldeles egna lägenhet. Så igår morse var jag iväg till affären medan min mor och far packade in mina grejer i flyttbilen. Därefter for vi iväg till Tingsryd och lägenheten. Så hela gårdagen spenderades med att packa upp grejer, montera upp en steghylla till badrummet, samt att dammsuga. På kvällen slängde jag mig igenom duschen för att sedan bli våldgästad av Bella och Elin. Vi satt på mitt vardagsrumsgolv och pratade, lyssnade på musik och umgicks. Mycket mysigt. Därefter gick vi runt och knackade på olika dörrar hos de nya ettorna för att hälsa på och se hur det gått för dem under dagen. Mycket mysigt.

​Såhär på ett ungefär ser lägenheten ut i dagsläget. Tyvärr var de möbler jag beställ försenade i leveransen, så soffa, köksbord och annat dyker upp någon gång under kommande vecka. Fin-fint. Längtar så så så mycket. 

Men jag trivs så himla bra här, trots att det knappt gått ett dygn sedan jag flyttade in. 
Idag vaknade jag runt 09-tiden och har precis varit borta i tvättstugan och satt igång en maskin med tvätt. Vuxenpoäng till mig. Och nu sitter jag här med en kopp te och inväntar att tvätten ska bli färdig. Idag ska jag träffa Andrea, byta strängar på gitarren och njuta av nuet. Skall även förbereda en presentation inför mitt föredrag i Växjö konserthus den 6:september.  

I sjukdomen tecken är dock allt som vanligt. Smärtan är där hela tiden och det finns inte många knop att göra för att få den försvinna. Medicinerna hjälper knappt och sprutan blir jag i nuläget så himla dålig av. Men men! Det blir nog bättre snart också. 

Hoppas allt är fin-fint med er, så hörs vi snart igen. 

Gillar

Kommentarer