#161029 - Veckan som gått.

Hej på er.

Idag är det lördag, och vi har endast tagit det väldigt lugnt idag. Vi gick till Gävle Bro tidigare för att köpa lite godis.

Under veckan har det hänt en himla massa, i onsdags var jag på sjukhuset med min kusin lilla M eftersom det var dags för undersökning. Tyvärr visade det sig att den vidriga cancern är tillbaka. Det tog hårt på mig och resterande såklart. Mitt lilla hjärta.

I torsdags var jag på Stockholm Science & Innovation School där jag föreläste för eleverna i årskurs 1. Det var en givande timme och jag fick träffa så många fantastiska individer. Efter föreläsningen gick jag och åt med min gamla svensklärare som jag hade i årskurs 1 på Academy of Music and Business. Vi åt sushi på Kista Galleria och det var hur gott som helst.

Därefter vandrade jag runt i gallerian där jag hittade några tröjor och sådär, sedan blev jag hämtad och en resa som i vanliga fall tar 1,5 timme tog tre på grund av extrema köer när man skulle ut från Stockholm.

Igår var jag och min moster i Stockholm ännu en gång för att gå på Symässan i Älvsjö. Det var lite krångel i början, men när vi väl kom dit gick allt som på en räls. Vi bevittnade en man dö. Det var fruktansvärt, men mer om det i ett annat inlägg.

Det är iallafall på ett ungefär hur min vecka sett ut. Från och med nästa vecka så kommer jag blogga mer regelbundet då jag börjar en ny utredning och befinner mig på hemmaplan igen.

Ha det fint tills dess.

  • Vardag
  • Nära Gävle

Gillar

Kommentarer