#161031 - Måndag.

Så var det måndag igen, veckorna rullar förbi innan jag ens hinner blinka och det är så ovant, att allting runt omkring går så otroligt fort. Igår var jag, min syster, min moster och mina kusiner in till Köpis för lite shopping. Jag fann mitt esse inne på Lagerhaus och fick med mig lite smått och gott för att kunna fortsätta reflektera kring livet i text, samt för att förenkla och snygga till lite i den lägenhet som just nu står 70 mil ifrån mig och bara väntar på att jag ska få komma hem.

Hinner knappt med i tiden, på onsdag åker jag hem igen. Hem till mitt alldeles egna hem, där jag känner mig som allra mest hemma. Fast det är alltid så jobbigt att åka hem härifrån. för på sätt och vis är det här ett andra hem och mina små kusiner (som inte är så små längre) är som mina småsyskon. Så är det bara.

Samtidigt vet jag att dem alltid finns här och att jag kommer ta varje chans jag får för att kunna spendera tid med dem. - Dem är det bästa som hänt mig.

Just nu sitter jag här vid köksbordet och kollar över hur jag ska planera min ekonomi den kommande månaden, och med det menat hur jag ska planera inhandling av mat och få det bästa och mest nyttiga alternativet på köpet utan att pengarna ska springa iväg, fortare än jag hinner blinka. Med tanke på alla mediciner och allt annat som skall bekostas, innan man kommer upp i högkostnadsskyddet på nytt igen.

På torsdag ska jag först träffa min fasta vårdkontakt för att diskutera min medicinering för depression, PTSD, ångest och sömnproblematiken. - Vi får väl se vad som sägs och vad som är nästa steg i hela den här virveln.
Efter det är det bara att bege sig mot CLV (Centrallasarettet Växjö) för att göra en MRT-undersökning på huvud, rygg och nedåt, för att börja utredning för någon form av neurologisk sjukdom. Vi får se vad som händer och sker. Ingen mening att måla fan på väggen ännu, utan jag får ta det som det kommer och så får vi ta det utifrån det.

Hoppas allt är fint med er.
Vi hörs snart igen!  • Vardag

Gillar

Kommentarer