7 Januari

Lördag, lördag efterlängtade lördag.
Steg upp runt åtta eftersom rutin är så enormt viktigt i mitt liv. Drack te, svarade på mail, och fixade lite grann inför morgondagens lansering av det nya konceptet. Därefter gick jag ut i snöyran som kommit till Tingsryd och gick en promenad för att hålla igång lederna som inte alls tycker om kylan.

Påbörjade för övrigt behandlingen med Metoject och Benepali igen tidigare i veckan, har dock varit orolig för biverkningarna. Men de har hållit sig i skinnet relativt väl den här omgången, vilket känns väldigt bra. Dock är jag ju fortfarande trött men, var skönt med en promenad i vinterkylan trots att lederna protesterade lite grann. I vilket fall som helst så när jag kom hem så skrev jag ett hemprov i historia, fixade lite företagsarbete och rensade min garderob. Nu har jag precis lagat vegetarisk tacos och satt mig ner för att varva ner i soffan framför en film. Sen blir det ytterligare lite företagsarbete innan jag ska avsluta kvällen med lite läsning ur en internmedicinsk roman.


Bra dag, riktigt bra dag till och med. Och i början av nästa vecka har jag ett möte kring ett kommande projekt som skall dras igång igen. Grymt!

Hoppas allt är fint med er och att ni får en trevlig helg!

  • Nära Tingsryd

Gillar

Kommentarer