Årskurs 2 lider mot sitt slut.

​Årskurs två av gymnasiet börjar närma sig sitt slut. 
Sista veckan har sett ut och kommer se ut på så vis att Smålandsposten igår hade en artikel om mig och Bryt Tystnaden, min klänning och blomkrans som jag beställde i förra veckan till skolavslutningen kom även hem till mig igår. Så tanken är väl att jag ska förvåna mig själv och bära klänning på skolavslutning. Någonting som inte händer allt för ofta. 

 Idag tog årskurs 3 studenten, en historisk dag för AMB då det är första årskullen på skolan som går ut. Tyvärr var det tekniska problem på min buss till tåget, så jag kom aldrig iväg till skolan. Hur surt som helst eftersom jag ville se alla fantastiska studenter springa ut! - Men allt jag sett idag igenom Instagram, Facebook och Snapchat har varit hur fantastiskt fint som helst! Så sänder er alla ett stort grattis, fy fan vad ni är bra! 

Imorgon är det dags för konsert med kören, så har ni vägarna förbi Tingsryd så är tiden 19:00 i Gibson Auditorium, fri entré. 

På fredag är det dags för skolavslutning. Årskurs två har gått otroligt fort och jag ser fram mot lite ledighet, trots att jag endast ska jobba, jobba och sen jobba lite till. (Ska ju självklart spela in lite podcast också) Såå himla himla roligt. 

Annars händer det inte mycket här, jag förbereder inför tisdagens podcast-inspelning då Bryt Tystnaden gästas av en fantastisk människa! Vem det är, får ni se då! Utöver det här så har jag upplärning på ett av sommarjobben måndag och onsdag nästa vecka, plus två dagar till veckan därefter. Sedan börjar jag jobba där all in tills Augusti då jag ska jobba inom psykiatrin. Nästa vecka väntar även ett besök på käkkirurgiska kliniken för kortisoninjektion i käkleden. Jag är inte alls motiverad. 

Det är vad som hänt och händer i mitt liv. Annars har jag fullt upp med företaget och till hösten väntar mycket spännande saker. Det vill ni INTE missa. 

Ha det fint!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer