Att vara tacksam för livet.

Kaffe och företagsarbete på morgonkvisten sitter aldrig fel. Vilken belastning det varit på mailen sedan jag igår gick ut med att det blir en ny podcast som kommer att finnas överallt där poddar finns! (Känner du någon som skulle vilja medverka i podcasten, eller är det kanske du som sitter inne på en tanke eller fundering som skulle vara värd att lyftas? Bara hör av dig! Jag vill lyfta ungas röster.)

Så tacksam över livet en dag som den här. Idag påbörjar jag även min sista termin på Academy of Music and Business, och den enda fråga jag ställer mig själv är; vart tog tiden vägen? Med endast 155 dagar kvar till studenten så går jag in i en ny termin med energi, drivkraft och vilja till att förändra. Till att genomföra PR-arbetet inom musikel, vara UF-alumnirepresentant och samtidigt driva mitt älskade företag.

I helgen far jag även iväg till Stockholm för att medverka på Unga Reumatikers ambassadör-utbildning. Kan jag förändra, så kommer jag vara där och göra allt i min makt för att förändra världen till det bättre.

Det som kan ses som svagheter i mörkare perioder är ting jag valt att vända till en styrka. Någonting som ger kraft och ork och glädjen till det liv som jag vill och har valt att leva.

För jag valde livet, att kasta mig ut och testa mina vingar. Och nu står jag här idag, lyckligare än någonsin, med ett liv jag bara hade kunnat drömma om.

Allt är möjligt. Det som verkar omöjligt, tar bara lite längre tid.

Tillsammans är logiskt.

  • Vardag
  • Nära Tingsryd

Gillar

Kommentarer