Fredag, fredag åter fredag.

God eftermiddag på er. Så vart det fredag igen. Imorse vaknade jag upp hemma hos mina föräldrar där jag valde att slumra över igår. Så imorse vid 08 tog jag bussen hem till mitt, då jag städade av lite grann och därefter valde att sova några timmar extra.

Vid 13 så hade jag möte med en av mina öppenvårdskontakter inom psykiatrin. Så vi skrev kontrakt och diskuterade den likgiltighet jag känner. Vi diskuterade även hur jag skulle gå till väga i krissituationer. Och att allt som gäller i sådana lägen är min krislista.

Det var ett lite kortare samtal då jag varit väldigt trött idag och inte alls kunnat förmedlat mina tankar på samma vis som jag brukar. Så efter mötet gick jag och handlade lite på Willys och nu sitter jag i soffan då två av tre katter tagit upp hela min säng. Har tittat på en halv film. (Lite rastlöst)

Annars har det inte hänt så mycket idag. Och nu är det jul vilket innebär fyra dagars ledigt från psykiatri och sjukhus och allt vad det innebär. Känns ganska skönt med en paus. Inga måsten, inga rutiner, - bara tid för att vara och vila upp sig.

Om några veckor börjar jag jobba igen efter en månads sjukskrivning. Kommer nog bli bra att komma igång igen; och kombinera det med alla möten. Heltidsjobb att få ekonomin att gå i hop sig samt att hjälpa sig själv och lära känna sig själv och sina tankar och signaler. Kommer ta tid. Men det kommer vara värt det.

Vi hörs snart.

/ Josefin

Gillar

Kommentarer