Screeningstest och tyngdtäcke.

Source error

Så var det torsdag igen. Idag vaknade jag vid 06-tiden efter att ha somnat runt 20-tiden igår. 10 timmars sömn, plus, minus, noll, - var inte fy skam. Satte på lite låg musik och låg kvar i sängen en stund kändes välbehövligt att bara få vara. - Vid 09:30 skulle jag vara på Mellanvården så jag anmälde mig i receptionen som vanligt (blivit stammis - behöver inte ens säga mitt namn längre. - haha) Så träffade jag en behandlare och så fortsatte vi med screeningstesterna som psykologen skall få gå igenom hädanefter inför diagnostisering och val av behandlingsform. Nu har allt gått i superhög fart och allt händer samtidigt. Under nästa veckas tre vardagar väntar hela fem besök inom psykiatrin. Ja ni hör ju själva att jag spenderar största delen av min tid inom psykiatrin för tillfället.

Efter en timme av svarande på frågor så tog jag bussen in till stadens mittpunkt för att låna några böcker på biblioteket. Därefter mötte jag upp min lillasyster och hennes vänner en stund.

Efter det så hämtade pappa mig så åkte vi till Hjälpmedelscentralen där jag fick prova ut ett tyngdtäcke; för att minska ångest, oro och göra så att jag kanske sover bättre och succesivt kan avsluta medicineringen med sömntabletter. Men vi får se vad tiden har att erbjuda. Tar iallafall lite tid innan tyngdtäcket kommer hem så var skönt att det blev av idag då det blivit inställt 2 gånger (från min sida) - pga mitt mående.

Hunnit med att skriva lite musik, samt att spela piano och gitarr. Sitter med noterna inför julottan och försöker göra mig själv klokare. Går sådär. Men iallafall. Ikväll ska jag nog hem till mor och far, - tar nog med mina julsockor som jag håller på att sticka. Bra sysselsättning.

Annars händer det inte mycket mer idag; hänt tillräckligt ändå. Så nu ska jag bara läsa en liten stund innan pappa hämtar upp mig.

Hoppas ni har en dag där ni tar hand om er själva och varandra.

Vi hörs snart.

/ Josefin

Gillar

Kommentarer