Ett steg fram och tre tillbaka.

Senaste tiden har jag inte alls varit aktiv här på bloggen. Jag har haft väldigt lite ork, och mått väldigt dåligt. Depressionen har spökat och nu när den börjar bli bättre så har det blivit avlöst av den reumatiska problematiken istället. Livet ni vet.

I lördags var jag iväg till Ikea med föräldrarna mina, jag köpte nya blommor till lägenheten, vilket var lägligt då katterna har tuggat i sig det mesta av de gamla samt att de hade vissnat rätt rejält.

I söndags var jag iväg till DollarStore med föräldrarna, där jag införskaffade mig nya dricksglas. Annars blev det bara plåster och lite annat smått och gott som en behöver här hemma när en minst anar det.

I måndags var det valborg och jag var hemma hos mor och far där jag spenderade hela kvällen och natten. Det var även i måndags jag vaknade med smärtor i höft, axel, hand, rygg, bröstben och knä. vilket känns väldigt besvärligt om jag skall vara ärlig. Sedan dess har det bara blivit värre och hela dagen igår låg jag i sängen trött och smärtfylld.

Idag var jag tvungen att ta till hjälpmedel för att ta mig ur sängen och ur lägenheten. Vid 09 hade jag möte på öppenvården med min öppenvårdskontakt, alltid lika kul att träffa denne. Sedan åkte jag in till stan och köpte järntabletter på apoteket för att se om jag kan få mitt HB-värde att gå upp lite grann och kanske bli av med en viss trötthet. (I varje fall en del av den) Sedan åkte jag tillbaka till sjukhuset för att träffa min terapeut. Alltid lika givande. Sedan åkte jag hem och vilade då jag börjat få feberkänsla och är allmänt trött i kroppen. Åkte hem till föräldrarna och åt middag och därefter har jag bara varit hemma hos katterna och vilat framför Grey´s Anatomy. Det blir mycket serier nu när jag har ont, orkar inte riktigt slåss mot tröttheten, och så får det väl vara helt enkelt tänker jag.

Om två veckor ska jag träffa min nya tillfälliga reumatolog, så nästa vecka skall det tas blodprover. Men mer om det då. Nu skall jag återgå till serierna och om en stund kommer jag nog somna gott. Behöver extra mycket sömn när kroppen bråkar som den gör.

Vi hörs snart igen.

Gillar

Kommentarer