"Jag vill inte dö, jag vill bara leva" - Utdrag ur min kommande bok!

När jag var som sjukast så använde jag mig alltid av min förmåga att formulera mig i ord. Orden var alltid min räddning, mitt sätt att fly undan allt det där som jag tänkte. Någonting som gjorde att alla känslor bara kunde rinna av mig för en kort stund. 

Den här anteckningen är från den 16 april 2015

- Jag hade kämpat på egen hand i evigheter, vänt mig till professionella utan något resultat. Jag kämpade med kriget i mitt huvud alldeles på egen hand samtidigt som jag studerade och skulle prestera. Jag levde i mitt alldeles egna helvete, samtidigt som jag utåt sett ville att allting skulle se bra ut. Och när jag ser tillbaka på det såhär i efterhand så blir jag så illa berörd. 

För ingen människa skall någonsin behöva må så dåligt. Ingen skall någonsin behöva bära på så tunga tankar alldeles ensam. Ingen ska behöva gå ensam igenom sin egen kamp. Det är därför jag kämpar för alla människor rätt till ett välmående varje dag.

För att jag vill inte att någon skall behöva stå där jag stod. För att jag inte vill att någon ska behöva sväva mellan liv och död på grund av psykisk ohälsa och dess konsekvenser. Jag var sjuk, och jag trodde för ett år sedan att jag skulle dö ung. Nej, jag trodde inte ens. Jag var säker. Men se på mig idag, idag står jag här starkare än någonsin. 

Jag lever, och jag är frisk och fri från depressionen och det har jag varit i några månader nu. Jag trodde aldrig på livet, men idag tror jag mer än någonsin. Och när ni inte orkar tro, så kommer jag tro åt er också.

För jag slutar aldrig att kämpa för er. För tillsammans ÄR logiskt och tillsammans BRYTER vi tystnaden. ❤️ #bryttystnaden #psynligt (Det finns en värld bortom mörkret, en värld fylld av ljus)

- Texten visar jag er endast för att visa hur mina tankar cirkulerade runt när jag mådde som sämst. - En del som kommer att vara med i boken som jag håller på att skriva. 


Du är inte ensam, det finns alltid någon som går bredvid dig.


Ta hand om dig. 

Gillar

Kommentarer