Jul, psykiatribesök och snart tillbaka på jobbet.

23 December

Dan före dopparedan resulterade i tre nya hål i öronen, samt uppesittarkväll med familjen. Vi vann inget på våra bingolotter men det var några trevliga timmar innan jag halvslumrade i kapp med halva familjen.

24 December

Julafton så vaknade jag upp hos mina föräldrar, och vi började dagen med risgrynsgröt och lite paketöppning. Därefter åkte vi ut och fixade det sista till julbordet medan mamma stannade hemma och gjorde janssons frestelse. Därefter var det bara en lugn dag med film, god mat, Kalle Anka och liknande. Och runt 17-tiden tog jag bussen hem till mitt där jag forsatte julmyset med alven på bilden ovan, och så somnade jag relativt tidigt.

25 december

Den 25 ringde pappa till mig vid 07:30 och frågade om jag skulle följa med ut, och sedan följa med hem och äta middag samt testa deras nya VR, vilket jag hängde på. Så vi åkte ut till Elgiganten där jag köpte en ny datormus och chailatte. (Bästa köpet) Därefter åkte vi vidare till Rusta där jag hittade lite filtar och annat smått och gott. Ett skoställ blev det också. På kvällen gick jag och E ut och tog några drinkar på Stars and Stripes - vilket var ett kärt återseende och en välbehövlig kväll.

27 december 

Igår träffade jag L på mellanvården för att fortsätta screeningstesterna, inför diagnostisering nästa vecka. Därefter träffade jag min ena öppenvårdskontakt. Alla möten på psykiatrin gick faktiskt bra. Lite tungt när det är frågor om sådant en varit med om, och upplevt. Men jag överlevde det också, så som det verkar iallafall.

På eftermiddagen städade jag ut julen då min trebenta katt hela tiden satt och petade ner julgranskulorna med sin enda framtass till den punkt då jag höll på att bli tokig på att snubbla på julgranskulor hela tiden. Så nu är julen ute ur mitt hus. Därefter ringde några vänner och så åkte vi ut och käkade på Kruthus. Det var mycket trevligt. Därefter tog vi en sväng på stan innan vi slutligen åkte hem och spelade lite SkipBo.

Därefter slocknade jag som ett ljus i sängen med Indra (katten) vid min sida.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer