Jul, jul, strålande jul!

Hej på er.
Nu vart snart ännu en jul överstökad.
Här hemma har det inte rört sig många knop under julen,
det har snarare varit en enormt lugn jul utan stress och press.
Det har bara varit jag, mamma, pappa och mina två småsyskon och katterna och marsvinen då förstås.

Skönt i mitt tycke. Vi har käkat lite julmat, kollat på film, myst med Kajsa och Honey. Klätt Edgar i tomtdräkt (som han tyckte mycket om.) Mycket annat har inte skett.

Igår var jag så trött i kropp och knopp så jag sov nog till och från hela dagen och klev endast upp ett fåtal gånger. Sådana dagar behövs också. Har jag sagt det att min värmedyna är som himmelen för rygg och andra leder. Jag fullständigt älskar den! Trots att den inte tar bort smärtan, så gör den att jag sover bättre under nätterna med tanke på värmen. Skönt, skönt, skönt!

Idag är det annandag jul, jag och mamma är uppe innan tuppen och myser vid köksön. (Eller rättare sagt mamma donar med disken, och plockar hit och dit.) Jag sitter vid köksön med tända ljus och bara myser i mängder. Så otroligt skönt. Om några timmar ska vi in till stan. Tänkte införskaffa lite nya kläder för presentkorten jag fick i julklapp. Dock orkar jag inte med tanken på hur många människor som tänker just som jag idag, och som ska trängas för att ta sig fram. Jaja, det blir nog bra. Annars blir det en lugn dag förhoppningsvis.

Hoppas allt är fint med er och, och att era dagar varit okej, oavsett om ni firar jul eller inte.

Vi hörs snart igen. Ta hand om er tills dess och alltid ändå!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer