Lördag den 5:e maj.

Så vart det lördag igen. Jag vaknade vid 06.30 då smärtlindringen hade gått ur kroppen. Men tog inte någon ny dos med morfin då jag var tvungen att åka hem till lägenheten och mata katterna. Så vid 07.30 tog jag bussen hem för att ge katterna mat, rensa kattlådan och fylla på mat till marsvinen. Passade på att handla åt mamma till laxburgarna som vi skall göra från scratch. När jag kom hem till mor & far igen så tog jag både morfin och alvedon och sedan dess har jag bara streckkollat på Grey´s Anatomy. Blir väldigt trött av morfinet så har halvsovit en stund också. Dessvärre har smärtorna inte direkt avtagit. Men det skulle antagligen ta ett par dagar innan det skulle ge full effekt. Så nu har jag nyss intagit en ny dos av 665mg´s alvedon. Det är ungefär såhär spännande min dag blir. Vila, vila och åter vila. Tog min krycka och gick på en liten promenad på området tidigare idag. Men orkade inte gå så långt då jag har ont.

Nu ska jag fortsätta hänga i soffan hos mina föräldrar. Det är hur den här helgen kommer spenderas. Hoppas allt är bra med er.

Just det idag fyller Indra (min katt) hela tre år. Lilla trebentingen. Dessutom tävlade jag i Imagine Sweden i början av april, där jag vann inspelningspriset. Så den 29:e och 30:e maj skall jag åka och spela in några låtar i studio som jag senare skall släppa på Spotify. Men mer om det närmre.

Gillar

Kommentarer