På återseende.

Nu har jag snart lyst med min frånvaro i en månads tid.
Mycket har hänt. Alldeles för mycket.

Men senaste veckan så har jag varit iväg på utbildning med Unga Reumatiker i Mölndal.
Det var två fantastiska dagar. Enormt lärorika, inspirerande och givande. Jag
fick även möjligheten att föreläsa om hur en föreläser. Vilket var annorlunda mot vad jag brukar föreläsa om.
Men ack så kul.

I måndags vaknade jag med extrema smärtor i höger knä och höft. Väldigt olägligt i mitt tycke då
det var dags för eventet Innovate Passion. Men envis som jag är så tog jag kryckorna och begav mig iväg till Karlshamn där dag 1 skulle äga rum. Jag prickade av deltagarna vid bussen, och sedan for vi iväg.
Under dag ett var jag lite allt-i-allo. Jag startade dagen med att mingla runt lite grann. Därefter mötte jag upp Keyyo som skulle föreläsa och inspirera de unga tjejerna. Jag såg till att hon hade det hon behövde och sedan fortsatte jag cirkulera runt, till och från i byggnaden under hela dagen.

Dock skippade jag kryckorna så fort jag kom fram på grund av min envishet och på grund av att jag inte vill bli behandlad annorlunda på grund av att jag är sjuk. Så jag krigade mig upp för trappor och fram genom byggnaden istället för att ta hissen och underlätta för mig själv. På kvällen sjöng jag några låtar under middagen, vilket helt ärligt gick enormt dåligt. Inte precis en självförtroendeboost. Men men.

Var hemma sent och gick i princip och la mig direkt. Dock kunde jag inte sova på grund av smärtorna, men gick iallafall upp när jag skulle och åkte iväg på dag 2. Även dit tog jag kryckorna på grund av att smärtorna var ännu mer påtagliga igår. Men lämnade dem så fort jag kom fram. Dag två hade jag hand om maten, såg till att folket hade det dem behövde och pratade en del med deltagarna. Lite allt-i-alla även den här dagen. Jag ringde pressen och såg till att de var på plats när grundarna Sofie och Victoria från Yollibox skulle föreläsa.

På kvällen stannade jag kvar och hjälpte till att städa.

Det har varit enormt kul, fantastiskt och inspirerande att se tjejerna under de här två dagarna hur de tog fram innovativa fantastiska lösningar på problematiker inom deras passioner. WOW är allt jag kan säga.

Idag har jag varit på lite möten på förmiddagen, pratat med Ung Företagsamhet i Blekinge och avgått som alumnirepresentant för Kronoberg. På grund av smärtorna avbokade jag eftermiddagens planer, och åkte hem för att arbeta ifrån soffan, samt läsa lite grann. De sista dagarna har min planering varit fullspäckad från tidig morgon till sen kväll. Resten av veckan är för tillfället lugn. Jag behöver vila ikapp mig lite. Det är lite brist på energi. Använt alla mina skedar och fler därtill. (The Spoon Theory)

Gillar

Kommentarer