Sommar, sol, jobb och otur med olycka. Juli i sin helhet.

Det är torsdag, solen skiner och dagen till ära så fick jag sjukskriva mig från jobbet pågrund av en tråkig olycka med longboarden. Senaste tiden har jag känt mig ganska trött, kanske beror det på mycket jobb och lite för lite vila. Jag vet inte. Men i vilket fall som helst så har jag försökt aktivera mig så gott det går. Jag har dagligen tagit longboarden eller gått till och från jobbet, samt att jag åkt ut och åkt mellan 2-3 timmar varje kväll. 

Sista tiden har jag sett till att ta vara på de varma sommarkvällar som jag haft tillgång till. Vilket har inneburit mys med katten i trädgården, sushi i solen i Amiralitetsparken och självklart långa rundor på longboarden. Det är någonting väldigt fint att rulla längst åkrar, vägar och husområden och samtidigt ha solen värmandes i ryggen och bra musik i lurarna. Likadant tänkte jag igår, då jag efter att ha jobbat 06:30-15:30 tänkte ta en runda på longboarden. Allt går fin-fint tills en början. Tills jag beslutar för att fortsätta åka ner i en backe som jag inte var helt säker på, på grund av kurvor. Min magkänsla hade rätt för jag var relativt oförmögen att göra någonting överhuvudtaget, men iallafall så åkte jag och så kom det en hög med grus och jag flög av och långboarden åkte nog 30 meter till. Minst. Jag hann iallafall vika in huvudet så jag slapp slå i det. Men skrapade upp hela handleden och skadade ryggen, höften och benet.

Förr eller senare var det väl dags för en att inse att en faktiskt också är dödlig. haha! 

Väntade med akuten och åkte hem istället och efter några värktabletter, så somnade jag till sist och sov oroligt och vaknade till och från hela natten. Idag skulle jag jobbat men med tanke på att jag varken kan sitta, stå eller ligga så får det bli en vilodag, så är jag förhoppningsvis åter på jobbet imorgon. 

Om smärtan inte ger med sig på ett tag så får det nog bli ett besök på sjukhuset, men i nuläget så är det okej att jag inte är okej. Och att jag endast sover bort dagen. 

Annars har jag det ganska fint. Är som sagt ganska trött och om fyra veckor börjar skolan.  På måndag börjar jag mitt jobb på psykiatrin, det ska bli oerhört spännande och viktigt. 

Ta hand om er allesammans så hörs vi snart igen. 

Förresten, nu är det inte långt kvar tills jag flyttar och om jag är taggad. Tidigare i veckan fick jag hem tavlan "but first coffee" - Helt klart det bästa inköpet och självklart ska den få pryda min köksbänk i den nya lägenheten som jag för övrigt är störtförälskad i. 


  • Vardag
  • Nära Karlskrona

Gillar

Kommentarer