Söndag

Söndag. Och denna sjukdom dränerar mig på livet i dagsläget. Kan inte annat än att längta efter besöket hos reumatologen om en vecka. Bara för att hitta en väg igenom, oavsett om den är krokig eller inte. Ny behandling eller vad som helst som kan underlätta mitt allmäntillstånd som för tillfället inte alls är det bästa.
Inne på dag tre med morfin och jag har bara varit allmänt låg, trött och illamående. Smärtorna har inte minskat något specifikt alls och jag tar mig fortfarande runt med hjälp av kryckorna.
Jag visste att det skulle bli svårt att leva med den här sjukdomen, men jag trodde inte att det periodvis skulle bli såhär svårt. Men det är ju inte precis som att jag har något val, jag är sjuk och jag förblir sjuk.
Även den här dagen har jag spenderat hemma hos mor & far. Vi var ute och handlade en sväng och matade katterna. Annars har jag bara legat i soffan och kollat på Grey’s Anatomy, och nu på kvällskvisten Lie to me. Imorgon skall jag åka hem till mitt, då morfinet inte gett några udda biverkningar mer än illamåendet.
Sedan väntar en vecka med provtagning och terapi.
Jag kämpar på. Förr eller senare så lättar skovet. Kanske inte ikväll, imorgon eller på tisdag, men tids nog.

  • Nära Karlskrona

Gillar

Kommentarer