Trött, tröttare, tröttast.

Det är en genuin trötthet som cirkulerar i min kropp för tillfället.
​Vad det beror på vet jag faktiskt inte, tänkte jag åtminstone i skrivande stund. Fast jag har ju svaret på min fundering egentligen. Min kropp är en enda stor inflammation och jag springer ut och in på sjukhuset för att ta prover, testa mediciner osv, allt i hopp om att kunna slippa den kroniska smärtan som tär på en både fysiskt och psykiskt. - Därav tröttheten. 

I tisdags gjorde jag en intervju med en som arbetar på Smålandsposten, samtidigt så släpptes en artikel i VXO-NEWS som ni kan läsa här, i samband med att de släppte intervjun så släpptes även första avsnittet av podcasten som jag i samarbete med Star FM Växjö gör. Ni kan lyssna på första avsnittet av Bryt Tystnaden-Podcast här - där jag berättar min historia från barnsben tills där jag står idag, samt att jag träffar Martin Bengtsson där han berättar om sin resa från fotbollsproffs, som vid en ålder av 18 gjorde ett självmordsförsök då fotbollskarriären fick ett hastigt slut. 

Annars händer här inte mycket annat, slutbetygen i kurser för tvåan börjar droppa in och i de allra flesta fall ligger jag mellan C och A - och saken är den att jag jobbar stenhårt för att sänka kraven på mig själv. Ändå har jag kommit på mig själv med att bli arg och besviken på mig själv i ämnen där betyget legat på C. Hallå, för guds skull. Jag är 18 bast, driver mitt egna företag och förväntar av mig själv att jag ska ha enormt höga betyg. Nu får jag stanna upp och skärpa till mig. För jag är inte mina prestationer. 


Hoppas allt är fint med er och att ni tar hand om er själva. Om en vecka går även jag på sommarlov. Jag ser fram mot det. Kram

Gillar

Kommentarer