Upp upp och iväg.

​Det är den 21 juni, och tisdag. Vaknade med en rejäl förkylning imorse, som tur var hade det inte brutit ut ordentligt då. Toppen tänkte jag efter att endast ha hunnit jobba mitt första pass på Netto. I vilket fall som helst, så hade jag inget jobb idag eftersom det var företagsjobb idag istället. Så vid 07:01 lämnade jag huset för att ta mig till Växjö där inspelning av podcasten väntade. Jag var där vid 10-tiden och så kom gästen vid 10:30 - Idag var det Maria Pedersen som gästade Bryt Tystnaden. Vi pratade om hur det är att stå bredvid när självmord blir konsekvensen av en depression. Ett psykologiskt olycksfall så att säga. - Det var ett viktigt och berörande möte och ni hittar dagens avsnitt här: http://www.starfmvaxjo.se/podcast/#bryt-tystnaden.

Därefter pratade vi vidare lite och det blev god lunch på Stars and Stripes i Växjö (har ni inte käkat där och har vägarna förbi, spring förbi) Därefter var det hem som gällde och efter tre timmar på tåg och buss så kom jag hem, och precis innan jag hann hem så bröt förkylningen ut på riktigt. YAY. Nej. Men jag har tre jobbpass kvar den här veckan, bara att bita i det sura äpplet och köra på. Är faktiskt riktigt roligt på jobbet! 

Hoppas allt är fint. Nu ska den här sjuklingen krypa ner, dricka te och andas lite. (Fast först duscha) - Imorgon börjar jag 07:45 och då ska jag åka longboard till jobbet. Heja mig. 

Vi hörs!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer