Veguary, ett avhyvlat finger och högtryck på mailen.

Hej på er.

Onsdag och jag har varit uppe i ottan. Eller kanske inte. Men vi kan väl låtsas att jag gick upp innan 05 och inte klockan 07:30... I vilket fall som helst skulle man kunnat tro att klockan var mindre än var den var för jag var så extremt trött imorse och sängen var så himla skön.

Jag vaknade och tänkte engelska, engelska, engelska. Fast i samma stund som jag skrev det så kom jag underfund med att ni inte kan höra den fantastiska tonartshöjningen som sker i mitt huvud när jag tänkte på engelskan imorse. Sorgligt, för det hade varit något mycket minnesvärt att lägga på minnet. Men det får bli en annan gång helt enkelt.

Just nu håller vi på med en debattartikel i Engelska 7 och tanken är väl att jag ska debattera kring nerläggningen av psykosavdelningen i Uppsala, fast fokusera mer på att det inte finns tillräckligt med resurser. Låter luddigt och ganska oklart, men min förhoppning är att jag skall ha mer klarhet i en färdig tes under morgondagen.

Efter min första lektion vandrade jag ner till Vårdcentralen i ett blåsigt Tingsryd för att ta blodprover precis så som jag gör varannan vecka. (Och ja, jag har följt det till punkt och pricka senaste tiden... Eller kanske inte...) Det gick iallafall smidigt och jag passade på att beställa nya injektioner med Metoject (cellgifter) samt Benepali (den biologiska behandlingen) på apoteket. Efter det skulle vi haft fys med några militärövningar på idrotten. Men eftersom vi var så få, så var idrottspasset valfritt. Så jag körde en timmes kondition i form av löpning och badminton. Runt och runt i salen med gröna golv... Därefter gjorde jag mina övningar som jag fått av sjukgymnasten och gick hem. Har sedan jag kommit hem endast slängt igång en maskin med tvätt, jobbat med företaget och pluggat.

Nu på kvällen gjorde jag storkok här hemma, jordärtskockssoppa stod på menyn. Om vi bortser från det faktum att jag råkade skala av en bit av mitt pekfinger så blev det väldigt bra och väldigt väldigt gott. Helt vegansk soppa, i veguary som för min del består över alla årets månader.

Så trots ett avskalat finger och hög belastning på mailen med intresse kring den kommande podcasten så är ju livet faktiskt väldigt fint. Så fint att jag nu ska svara på lite mail, bädda rent i min säng och därefter duscha.

Hoppas ni haft en okej dag, här är det snökaos just nu...

Gillar

Kommentarer